Iconisch Nieuw Hilton Amsterdam Airport Schiphol Opent Q4 2015

Speciale openingsaanbiedingen voor MICE-markt

This information originated in German.

March 05, 2015

SCHIPHOL - Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol, met 433 kamers en 1.700m2 vergader- en evenementruimte, zal volgens planning in het vierde kwartaal van 2015 haar deuren openen. Het ontwerp van Mecanoo Architecten is door de iconische kubusvorm en diamantvormige ramen nu al een bezienswaardigheid op de luchthaven. De ruwe diamant wordt in de komende maanden verder fijn geslepen tot het meest toonaangevende hotel met de grootste vergader- en evenementenfaciliteiten op
Schiphol Airport. Het internationale karakter, gecombineerd met typisch Nederlandse kenmerken, verleent het hotel een sterke eigen identiteit. Boekingen voor vergaderingen en evenementen zijn al mogelijk. Interessante openingsaanbiedingen maken het voor vroegboekers aantrekkelijk om snel te reageren.

Alle vroegboekers van een vergadering of evenement in het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol profiteren van een attractieve incentive. Zij ontvangen een persoonlijke ‘experience voucher' ter waarde van 3% van de boeking. Daarnaast maken vroegboekers van grootschalige evenementen kans op een waardevolle interactieve event app, toegespitst op het eigen evenement. De toepassing van deze app voor de MICE-markt is een novum. Hiermee kan de organisator van een event (potentiële) spekers en deelnemers in een vroeg stadium betrekken bij het programma en kan hij tevens de voorbereidingen eenvoudig beheren in samenspraak met de Hilton Eventcoördinator. De innovatieve app is voor Hilton Amsterdam Airport Schiphol ontwikkeld door DoubleDutch.

Milan Arandelovic, area general manager Benelux Hilton Worldwide zegt hierover: "Wij zijn straks het grootste en meest flexibele meeting center op de luchthaven en omgeving. We kunnen elke type vergadering en evenement aan en elke gewenste - tailor made - service bieden. Dankzij onze grote balzaal, over twee verdiepingen, kunnen we zelfs autopresentaties accommoderen. In de snelle wereld van vandaag zal de interactieve app die we onze klanten aanbieden een zinvolle en nuttige functie kunnen vervullen en absoluut bijdragen aan positieve ervaringen."

Het door Schiphol Real Estate ontwikkelde nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schipholonderscheidt zich als luchthavenhotel in alle opzichten door de bijzondere architectuur en inrichting. Het 42 mtr hoge atrium met glazen dak en een groene binnentuin zal straks het belangrijkste ontmoetingspunt worden in de ‘Airport City'. Het vormt het dynamische hart van de inspirerende 3.0 omgeving die gasten en bezoekers zullen ervaren. Een warm welkom, attente gastvrijheid, de overvloed aan licht, ruimte en kunst, riante faciliteiten en eersteklas voorzieningen - ondersteund door state of the art technologie - stimuleren beweging en beleving. Het hotel biedt grenzeloze mogelijkheden en belichaamt en omarmt de geest van
het vrije denken: the spirit of free thinking.

De 3.0 omgeving met gratis Wi-Fi door het gehele hotel, biedt een enorme keuzevrijheid en flexibiliteit om elk gewenst type vergadering en evenement te organiseren. Het omvangrijke business en meeting center bevindt zich op de 1e en 2e verdieping en is rechtstreeks bereikbaar vanuit de luchthaventraverse. In totaal zijn er 23 vergaderruimtes en boardrooms van variabele omvang, die flexibel kunnen worden ingezet. De meeste ruimtes hebben daglicht. Paradepaardje is de balzaal (capaciteit tot 640 personen) over twee verdiepingen, die zich door zijn omvang, hoogte en toegankelijkheid bij uitstek leent voor uitzonderlijke, grootschalige, evenementen. Ook op culinair gebied zal het nieuwe hotel zich onderscheiden, met een eigentijdse restaurantformule en gevarieerd aanbod dat alle zintuigen zal prikkelen.

Voor hotelgasten behoren online kamerselectie en check-in tot de standaardmogelijkheden waardoor een verblijf in Hilton Amsterdam Airport Schiphol naadloos aansluit bij de wensen en eisen van elke individuele gast. Hilton HHonors leden kunnen gebruikmaken van Checkin via de HHonors app.

Hilton Amsterdam Airport Schiphol is door middel van de traverse direct verbonden met de luchthaven en daardoor een ideaal aankomst- en vertrekpunt voor de meer dan 300 vliegbestemmingen over de hele wereld en talrijke treinverbindingen binnen Europa. Vanuit het hotel is het slechts een kwartier met het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam en slechts enkele minuten naar Hoofddorp en de Amsterdamse Zuidas. Het nieuwe Hilton beschikt bovendien over een eigen garage met 138 parkeerplekken en oplaadpunten voor elektrische auto's. Vanuit de garage voert de lift direct naar de hotellobby en het meeting center.

Over Hilton Hotels & Resorts
Opgericht in 1919 als het vlaggenschip van het merk van Hilton Worldwide, blijft Hilton Hotels & Resorts bouwen aan haar erfgoed door innovatieve nieuwe producten en diensten te ontwikkelen om aan de behoeften van ervaren wereldreizigers te voldoen in haar meer dan 550 hotels verspreid over zes continenten. Hilton is de stijlvolle, vooruitdenkende wereldleider in gastvrijheid met medewerkers een gastvrije ervaring creëren waarin elke individuele gast zich welkom voelt, gewaardeerd en gerespecteerd. Volg het laatste nieuws op news.hilton.com en begin uw reis op hilton.com of hilton.com/offers voor de nieuwste hotel specials. Hilton Hotels & Resorts is een van de twaalf Hilton Worldwide merken.

Contact

MKpr - Marieke Klosters
voor Hilton Amsterdam Airport Schiphol
+31 6 53 37 17 89
marieke@mkpr.nl